18 Temmuz 2013 Perşembe

Merhaba uzun zaman sonra tekrar sizlerle olmak beni  çok mutlu etti .Daha önceki paylaşımımda söylediğim gibi memleketime taşındım. Bahçeli evin işi bitmez derlerdi inanmazdım ama gerçekten öyleymiş evde bir sürü tadilat çıktı bir de veranda isteyince işler iyice uzadı.Salonu yerlerini gri yaptırınca mobilyalarıda beyaza boyamak gerekti bu görevde eşime düştü yanlız bir küçük ayrıntı var oda eşim şimdiye kadar hiç boya yapmadığında mobilyalarım nasıl olacak çok merak ediyorum.






11 yorum:

  1. Hoşgeldiniz Nuray hanım,bahçeli evin işi bitmez ama kullanmasıda çok keyiflidir her halde.Güle güle oturun.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mehtap hanım daha telaşelerden pek bir şey anlayamadım. Sevgilerimle.

      Sil
  2. güle güle oturun arkadasım

    YanıtlaSil
  3. Nuray Hanım, kolay gelsin. Bahçeli evi biz de çok seviyoruz, şimdiye kadar da apt.ı pek tercih etmedik. Bir hafta içinde de tekrar taşınma telaşımız var. Size kolaylıklar diliyorum, boyama konusunda da başarılar, merak etmeyin sonuç güzel olacak. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Sizede kolay gelsin taşınmak zor allah yardımcınız olsun.Sevgilerimle.

      Sil
  4. ilk diyorsun ama resme bakınca oldukça iyi gidiyor gibi görünüyor:)

    kolay gelsin her işleriniz. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.İkinci katınıda sürdü ufak tefek şeyler var boyada ama genede çok iyi.Sevgilerimle.

      Sil
  5. Nuraycım... yeni yuvanızda güzellikler hep sizlerle olsun :)
    Eh iş bitmez diyordum ya ben hep... görüyorsun işte :)
    Allah bitirmesin, bunlar güzel işler, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu abla çok teşekkür ederim.Doğru söylüyorsun zevkle yapıyorum Allah herkese yuvasında sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasip ettsin.Sevgilerimle.

      Sil
  6. Nuraycığım bunlar ne güzel resimler böyle. Tüm ayrıntıları merak ediyorum. Gelip yerinde görmek istiyordum ama bu gidişle zor gibi görünüyor. İyi günlerde sağlık ve huzurla yaşayın hep birlikte. Murat Beye de kolaylıklar diliyorum:) sonucu çok merak ediyorum, tüm ayrıntıları çek, yayınla lütfen. Seni ve çocuklarını çok öpüyorum canım. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil