23 Ekim 2013 Çarşamba

Uzun zamandır bloglarda görüp beğendiğim çalışmaları, kendimdende birşeyler katarak yapmaya çalıştım . Umarım beğenirsiniz.







11 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel olmuş,ellerine sağlık Nuray Hanım'cım..Çok beğendim,hele narlar ve en alttaki keçe sepet..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağnu hanım çok teşekkür ederim.Sevgilerimle.

      Sil
  2. Nuraycığım hepsi birbirinden güzel olmuş . Ne zaman yaptın bu kadar şeyi. Ellerine sağlık canım. Harikasın yine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim .Fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum .Sevgilerimle öpüyorum.

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık Nuray'cığım.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap hanım çok teşekkür ederim .Sevgilerimle.

      Sil
  4. merhaba öncelikle emeğinize sağlık.kuşevleri ve narları görünce bloğumda geziyorum sandım.kendinizce yorumladığınız belli oluyor bloğumun adını hiç değilse takip ettiğiniz bloglar arasında görmek isterdim.

    YanıtlaSil
  5. sanırım emeğe saygı adına yoruma bir teşekkürü çok bilenlerdensiniz daha kibar nasıl anlatayım benim tasarımım olan narları ve kuşevlerini kopyalayıp kendi fikrinizmiş hiçbiryerde görmemiş gibi sergilemeniz beni incitti ben yaptıklarımı paylaşmak istemeseydim blog açmazdım size bu yolda incittiğiniz insanları birkea daha düşünmenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  6. sanırım emeğe saygı adına yoruma bir teşekkürü çok bilenlerdensiniz daha kibar nasıl anlatayım benim tasarımım olan narları ve kuşevlerini kopyalayıp kendi fikrinizmiş hiçbiryerde görmemiş gibi sergilemeniz beni incitti ben yaptıklarımı paylaşmak istemeseydim blog açmazdım size bu yolda incittiğiniz insanları birkea daha düşünmenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil